fbpx
Політика

Боротьбою з тероризмом при СБУ займеться легенда спецпідрозділу «Альфа»

 Як стало відомо, легенда спецпідрозділу «Альфа» Василь Крутов очолив антитерористичний центр Служби безпеки України і був призначений першим заступником керівника служби. Про це повідомила Телевізійна служба новин телеканалу «1+1».

 Слід зазначити, що за спиною генерал-лейтенанта Василя Крутова 40 років стажу в спецслужбах. Він представляв Україну в антитерористичному центрі країн СНД, звільняв українських заручників від сомалійських піратів. Тепер же Крутову належить очолити операцію з протидії сепаратизму, який нарощує масштаби на Сході України.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Трохи раніше Василь Крутов записав своє звернення до російських спецназівців, застерігаючи тих від нападу на Україну.

 «Коли я дивлюся на численні мітинги на півдні і сході України, на яких люди з палаючими очима просять російські війська пошвидше перейти кордон нашої держави для упокорення "бандерівців", то мені хочеться їх запитати: а чи розумієте ви, що станеться, як тільки пролунає перший постріл? І лавина взаємного знищення зірветься з місця? Адже куля і бомба не розбирає, хто правий і хто винен», – сказав він у своєму зверненні.

Читайте також: