Диверсанти з Росії це не український народ – Кличко

 Під час виступу в парламенті 15 квітня лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив, що Україна зіткнулася з вторгненням, і українці повинні об’єднатися для захисту своєї країни. За його словами, антитерористична операція є свого роду тестом на дієздатність нової влади.

Як він зазначив, необхідно використовувати всі свої сили для врегулювання конфлікту.

Також Віталій Кличко сказав, що диверсанти з Росії та залучені ними найманці – це не український народ і розмова з ними повинен бути по-військовому короткою.

«Саме цього чекають наші громадяни – і на Донбасі, де просять про захист. І люди, які приходили вночі під парламент і зараз там стоять, вимагаючи мобілізації для захисту своєї країни», – підкреслив політик.

Related Post

Як він нагадав, українське законодавство дозволяє проводити повноцінну антитерористичну операцію із залученням усієї сили держави.

«Якщо потрібно внести ще якісь зміни або уточнення до законів – ми повинні зробити це сьогодні. Щоб не було ніякої відмовки від виконання кожним силовиком своїх обов’язків. А тих, хто не виконує наказів – треба карати», – підкреслив Віталій Кличко.

Також він додав, що повинні понести відповідальність і ті, хто підтримує сепаратистів і виступає перед захопленими ними адміністративними будівлями. Вкотре Віталій Кличко сказав, що перший на черзі – кандидат в президенти Олег Царьов.

Leave a Comment