fbpx
Спорт

Володимир Кличко дав пораду 22-річному колезі з Нової Зеландії

Український чемпіон світу з боксу Володимир Кличко порадив своєму 22-річному колезі – новозеландському важкоатлету Джозефу Паркеру – з усією серйозністю поставитися до наступного суперника, навіть незважаючи на те, що багамець Шерман Вільямс старший за Паркера на 19 років.
 
Кличко вважає, що новозеландця чекає дуже серйозне випробування. Паркер битиметься з Вільямсом 26 квітня. Цей поєдинок відбудеться в німецькому Оберхаузені, в програмі того ж шоу, де Володимир Кличко битиметься з австралійцем Алексом Леапаї. Саме Шерман Вільямс був одним з основних спаринг-партнерів українця на тренуваннях.
 
«Не важливо, що я скажу, головне – бачити мету і бути одержимим тим, чим ти займаєшся, любити свою справу. В іншому випадку успіху не доб’єшся» , – сказав Володимир Кличко.
 
22-річний Паркер провів на професійному рингу всього сім поєдинків і переміг в кожному з них, причому шість боїв закінчилися нокаутом.
 
На рахунку 41-річного Вільямса 52 бої, 36 з них закінчилися перемогою багамського боксера. У 13 поєдинках Вільямс зазнав поразки, два звів внічию, а один визнаний таким, що не відбувся.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 

Анонс бою Кличко-Леапаї (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: