fbpx
Політика

Українських міліціонерів заманюють на бік РФ “казковим” розміром зарплат, – Дмитро Тимчук

Сепаратистам і російським диверсантам вдалося розгорнути широку діяльність на сході України тільки завдяки роботі місцевих міліціонерів. Таку заяву на своїй сторінці в соціальній мережі зробив координатор групи Інформаційний Опір Дмитро Тимчук.

 «Ми вже раніше визначали частину лояльних владі співробітників МВС в Донецькій області. За нашими підрахунками це 30 %. Таким чином, 70 % – є саботажниками, або ж виступають на боці екстремістів. Інформаційний Опір дійшов висновку, що оцінки лояльних владі правоохоронців виявилися неправдивими і були завищені», – прокоментував ситуацію Дмитро Тимчук. За його словами, деякі керівники сепаратистів на сході України віддавали накази своїм підлеглим не відкривати вогонь по місцевих правоохоронцях – так як вони «свої».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Дмитро Тимчук підкреслив, що влада Російської Федерації просто підкуповує місцевих силовиків. Вона обіцяє міліціонерам високі зарплати.

 «За наявними у нас даними, в процесі «обробки» української міліції агентура спецслужб Російської Федерації, а також екстремісти, оперують тим фактом, що в Україні міліціонер отримує в місяць близько 300 доларів, у той час як у сусідній Ростовській області співробітник поліції отримує 1200 доларів. Такі заяви викликають бажання у зрадників стати «частиною Росії», – роз’яснив Тимчук процес переходу українських правоохоронців на бік Російської Федерації.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Тимчук бачить для України єдиним порятунком ситуації в регіональних підрозділах, які спрямовані на протистояння з екстремістами. Відзначимо, що в ряди даних підрозділів беруть добровольців. «Військовослужбовці запасу повинні скласти кістяк цих підрозділів», – підсумував Тимчук.

Читайте також: