fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Слов’янську з’явилися «ввічливі зелені чоловічки»?

Ряд українських видань повідомляють сьогодні про те, що в Слов’янську Донецької області з’явилися озброєні люди в камуфляжах із зброєю, дуже схожі на тих, яких після подій в Автономній республіці Крим стали називати «зеленими чоловічками».

Інформація про появу в Слов’янську «зелених чоловічків» з’явилася з посиланням на сайт slavgorod.com.ua. Повідомляється, що люди в камуфляжах із зброєю з’явилися в Слов’янську вранці 14 квітня. Журналісти помітили «зелених чоловічків» біля будівлі виконкому.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Журналісти видання розповідають, що спочатку не наважувалися фотографувати людей в камуфляжах, а також знімати їх на відео. Як виявилося, «зелені чоловічки» були не проти того, щоб їх знімали. Мало того, вони ще й розповіли про причини своєї появи у Слов’янську: «забезпечення світлого майбутнього городян».

Крім того, як пишуть журналісти «Славгорода», за словами озброєних людей у ​​камуфляжах, – вони є українцями.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Нагадаємо, що в суботу, 12 квітня, в Слов’янську озброєними людьми був захоплений місцевий відділ міліції, а пізніше, біля захопленого будинку з’явилися барикади. Крім того, на дорогах, що ведуть до Слов’янська, з’явилися блок-пости.

Читайте також: