fbpx
Політика

Турчинов оновить міліцію на сході України

Останні події в східних регіонах України ясно дали зрозуміти, що адекватної і патріотично налаштованої міліції там немає. Тому в.о. президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов прийняв рішення повністю оновити міліцію в східних областях держави. Про це він заявив під час погоджувальної ради депутатських груп і фракцій.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 «Міліція, яка формувалася в цих регіонах за часів ще Віктора Януковича, демонструє свою нездатність щодо захисту громадян… Тому ми провели засідання з силовими структурами… і активну підтримку отримує наша ініціатива з оновлення міліції за рахунок патріотів в цих областях (Луганськ, Донецьк, Харків)», – зазначив Олександр Турчинов.

 При цьому він додав, що ротація буде проходити не за рахунок рокіровок правоохоронців з інших областей, а за рахунок патріотів, які живуть у цих регіонах – Донецькій, Луганській і Харківській областях. Також Олександр Турчинов впевнений, коли відбудуться ці оновлення, на сході України відпаде необхідність проведення будь-яких антитерористичних операцій.

Читайте також: