Лавров попередив Керрі про можливий зрив чотиристоронньої зустрічі в Женеві

Якщо Україна застосує силу, зустрічі в Женеві не буде – С. Лавров.

Росія готова розглянути відомості про "російських агентів" на південному сході України. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров за телефоном держсекретареві США Джону Керрі, передає УНН з посиланням на ІТАР -ТАСС.

 Російський міністр заявив також, що у разі застосування сили Києвом на південному сході України перспектива зустрічі "четвірки" буде підірвана.

 За словами Лаврова, "у разі матеріалізації загроз застосувати силу проти доведених до відчаю мешканців південного сходу буде підірвана перспектива подальшої співпраці з українського питання, включаючи проведення планованої чотиристоронньої зустрічі в Женеві".

Related Post

 Напередодні в.о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця звернувся до міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова з вимогою покласти край провокаційній діяльності агентів російських спецслужб в східних областях України, метою якої, на думку української сторони, є зірвати проведення женевської зустрічі і перешкодити пошуку шляхів врегулювання існуючої кризи в українсько-російських відносинах.

 Джерело: УНН

Leave a Comment