fbpx
Політика

Лавров попередив Керрі про можливий зрив чотиристоронньої зустрічі в Женеві

Якщо Україна застосує силу, зустрічі в Женеві не буде – С. Лавров.

Росія готова розглянути відомості про "російських агентів" на південному сході України. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров за телефоном держсекретареві США Джону Керрі, передає УНН з посиланням на ІТАР -ТАСС.

 Російський міністр заявив також, що у разі застосування сили Києвом на південному сході України перспектива зустрічі "четвірки" буде підірвана.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За словами Лаврова, "у разі матеріалізації загроз застосувати силу проти доведених до відчаю мешканців південного сходу буде підірвана перспектива подальшої співпраці з українського питання, включаючи проведення планованої чотиристоронньої зустрічі в Женеві".

 Напередодні в.о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця звернувся до міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова з вимогою покласти край провокаційній діяльності агентів російських спецслужб в східних областях України, метою якої, на думку української сторони, є зірвати проведення женевської зустрічі і перешкодити пошуку шляхів врегулювання існуючої кризи в українсько-російських відносинах.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: