fbpx
Політика

Михайло Добкін: «Я не боюся яєць, що летять в мене»

Член «Партії регіонів», кандидат у президенти України Михайло Добкін вважає, що люди не повинні проявляти свою агресію, кидаючись яйцями в політиків. Краще б вони їх віддали людям, які потребують їжі – це було б набагато корисніше. Про це Михайло Добкін сказав в ході зустрічі з жителями Дніпропетровської області у суботу, 12 квітня, коли його опоненти зустріли лайками і метанням яєць, повідомляє прес -служба партії.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Від прямого попадання тупим предметом я не падаю, а йду далі, не звертаючи уваги. Думаю, що сьогодні, під час Великого посту, розкидатися продуктами харчування, які вже коштують чималих грошей, нерозумно і неправильно. Краще б вони яйця, які кидають у політичних опонентів, роздали людям, яким їсти нічого», – заявив політик, коментуючи реакцію опонентів на його появу в Дніпропетровській області.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Також Михайло Добкін заявив, що партія висунула його кандидатом у президенти, і він не зійде з цього шляху, оскільки неучасть регіоналів у президентських перегонах може бути розцінено їх прихильниками як боягузтво.

 «Але ми нічого не боїмося: ні яєць, що летять в нас, ні криків, ні проклять», – резюмував регіонал.

Читайте також: