fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Криму відпустили українського офіцера Артема Єрмоленка

 Українського військовослужбовця Артема Єрмоленка звільнили з-під варти в Криму. Як повідомляє глава кримського медіа-центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов, про своє звільнення офіцер особисто проінформував командування бригади.
 
«Вже найближчим часом Артем Єрмоленко прибуде на материкову частину України для подальшого проходження служби», – прокоментував ситуацію Владислав Селезньов на своїй сторінці в соціальній мережі. Він також додав, що похорони застреленого російськими військовими українського майора Станіслава Карачевского мають відбутися сьогодні, 11 квітня, в Бердянську. Очікується, що попрощатися з загиблим офіцером приїдуть військовослужбовці Сакської морської авіабригади.
 
Нагадаємо, що 6 квітня в селищі Новофедорівка двома пострілами в упор з автомата АК- 74 був застрелений майор Карачевський Станіслав Володимирович. Стріляв у українського офіцера російський військовий Зайцев Е.С. За даними слідства, одна куля потрапила українському офіцерові в область ока, а інша в груди. Артема Єрмоленка – товариша загиблого, по-звірячому побили і заарештували.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

Вбивство офіцера в Криму (відео):

Читайте також: