fbpx
Новини Євромайдана

Д. Булатов відзвітував за кошти, зібрані на “Автомайдан”

 Д. Булатов в Fb: На рахунок "Автомайдану" було зібрано 820 тис. гривень.

 Міністр молоді та спорту України, колишній лідер "Автомайдану" Дмитро Булатов заявив, що на рахунок Автомайдану було зібрано 820 тис. 603 грн. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку Д. Булатова в соцмережі.

Читайте: Булатов пообіцяв відзвітувати за кожну копійку "Автомайдану"

 "" Автомайдан". Звіт зданий. За час, що я збирав гроші, було: 820 тис. 603 грн – зібрано; 607 тис. 870 грн – витрачено на потреби "Автомайдану"; 212 тис. 733 грн – залишок, який передано в штаб. 172 тис. 547 грн – зібрано і витрачено на потреби Автомайдану (карта Приват)", – написав Булатов на своїй сторінці.

 "Все  документи (виписка з рахунку і з карти Приват) у Юлії Волкової та в штабі "Автомайдан" Київ (Укрдім). Там близько 200 сторінок", – додав Булатов.

 За його словами, звіту довго не було, тому що арешт з рахунків було знято  нещодавно. "До того ж, у мене складний і щільний графік роботи. Непросто знайти час", – додав міністр.

 Читайте: Булатов про новий уряд: У нас буде все будуватися на принципах прозорості

 Булатов підкреслив, що вважає справедливим, щоб слідом за ним за зібрані гроші відзвітували б всі "автомайданівці", які цим займалися.

 Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти "Автомайдану" звернулися до Булатова з вимогою відзвітувати за зібрані під час акцій кошти.

 Джерело: УНН

Читайте також: