fbpx
Політика

Арсеній Яценюк закликав ВР прийняти закон про місцевий референдум

Український парламент повинен прийняти закон про місцевий референдум. Таку заяву сьогодні, 11 квітня, зробив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. Відзначимо, що зараз глава українського уряду перебуває на зустрічі з представниками керівництва та еліт південно-східної України в Донецьку. Про це повідомляє «ОстроВ».
 
«Депутати Верховної Ради України повинні прийняти закон про місцевий референдум», – заявив глава українського уряду. Арсеній Яценюк підкреслив, що відповідні зміни потрібно внести і в закон про всеукраїнський референдум.
 
Відзначимо, що провести місцеві референдуми вимагають мітингувальники на південному сході країни. На думку жителів цих регіонів, референдум дасть можливість місцевим жителям визначити подальший статус низки територій.
 
Нагадаємо, український прем’єр-міністр Арсеній Яценюк сьогодні прибув з візитом до Донецька. У планах у глави українського уряду відвідати всі східні регіони, в яких останнім часом загострилася ситуація. Також Арсеній Яценюк з керівниками областей обговорить питання нової редакції Конституції України.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 

Яценюк у Донецьку (відео):

Читайте також: