fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Сергія Тігіпка закидали яйцями в Одесі

 В Одесі активісти Євромайдану закидали Тігіпка яйцями.

  В Одесі активісти Євромайдану закидали яйцями кандидата в президенти Сергія Тігіпка. Як передає кореспондент УНІАН, близько 20 активісток в українських вінках на головах зустріли Тігіпка, коли він приїхав на прес-конференцію, заплановану в одному з медіа-центрів на проспекті Шевченка. Активістки кричали «Путінська повія», «Ганьба» тощо. Вони також кидали в нього яйцями.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Як пояснили УНІАН у прес-службі «Євромайдан-Одеса», «Тігіпка хотіли зустріти більше людей, але не встигли, так як багато хто відправився зустріти іншого кандидата, що знаходиться в Одесі, – Олега Царьова».

Прес-конференція Тігіпка почалася з 20-хвилинним запізненням. Він так прокоментував те, що трапилося журналістам: «Емоцій багато. І сьогодні особливо переживати через це немає сенсу. Я вважаю, що політики всі винні в тому, що така наелектризована ситуація в країні. Тому політики розуміють і «відгрібають» своє. Треба бути готовим. Хочеш іти – терпи якісь речі заради того, щоб змінити ситуацію на краще, якщо розумієш, як це можна зробити».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Він додав, що це «підготовлена ​​професійна провокація».

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: