fbpx
Політика

О. Тягнибок прокоментував дії депутатів у Верховній Раді

"Свобода" звинувачує коаліцію в підіграванні Москві.

 В парламентській коаліції з’явилися проблеми з окремими депутатами, які починають займатися шантажем, підігруючи Москві. Про це в кулуарах парламенту журналістам заявив лідер "Свободи" Олег Тягнибок, повідомляє УНН.

 Втім, прізвища цих депутатів він не назвав, підкресливши, що "переформатування парламентської коаліції до президентських виборів не буде". "Москва сьогодні вкрай зацікавлена ​​в тому, щоб вибори зірвати – тому ми змушені терпіти фокуси окремих депутатських груп.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Читайте: Парламент повинен працювати без перерв і вихідних – Ляшко

 Всередині коаліції також шантаж – адже інакше я не можу пояснити, чому ми вчора не могли проголосувати в пакеті за весь порядок денний, а 2,5 години витратили на "виливання води", голосуючи за окремі законопроекти", – зазначив він.

 "Навіть якщо якась група чи якась кількість депутатів не хочуть голосувати за законопроекти, нічого не заважає їм погодитися внести його в прядок дня і не проголосувати за його прийняття.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 А ось так грати в затяжку часу і формувати думку громадськості про недієздатність парламенту, особливо під час російської агресії – це відвертий саботаж", – заявив О. Тягнибок.

 Джерело: УНН

Читайте також: