fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

“Правий сектор” в Луцьку оголосив бойкот російським банкам

Представники «Правого сектору», самооборони Майдану і «Автомайдану» у Луцьку відвідали російські банки і зажадали від їх керівників призупинити свою діяльність на території Волинської області. Активісти бойкотували відділення «Ощадбанку Росії», «БМБанку» , «Промінвестбанку», «ВТБ Банку», «VS Банку» і банку «Російський стандарт», повідомляє місцеве видання «ВолиньPost».
 
Як розповіли активісти, ідея бойкотувати відділення російських банків виникла у зв’язку з неадекватними діями Російської Федерації на території України.
 
«Ці фінансові установи належать країні, яка окупувала Крим і готується до активних бойових дій на іншій території України… Таким чином, банк бере участь у фінансуванні антиукраїнської політики Кремля, армії і спецслужб РФ, сепаратистів», – заявили активісти і додали, що кожен з цих банків «є агентом ворожої держави, а його працівники, свідомо чи ні, є колабораціоністами».
 
Під час акції представники «Правого сектору , самооборони Майдану і «Автомайдану» поспілкувалися з представниками російських банків, зажадали від них негайно припинити свою роботу на території Волині і познімати вивіски. У підсумку активісти на кожному відділенні «залишили у подарунок» наклейки з написом «Бойкотуй російське! Не користуйся послугами окупанта!», а також обмотали головні вивіски банків чорною плівкою.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 

У Луцьку бойкотували російські банки (відео):

Читайте також: