fbpx
Політика

Люди хочуть, щоб кандидати від колишньої опозиції об’єдналися на виборах – Бригинець

 Як розповів народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, останнім часом він багато спілкувався з людьми. За його словами, насправді всі в шоці від того, що в президенти України окремо балотуються Олег Тягнибок, Юлія Тимошенко та Петро Порошенко, а в мери – Віталій Кличко, Володимир Бондаренко, Микола Катеринчук та Олеся Оробець.

Як зазначив Олександр Бригинець, люди вимагають, щоб всі улюблені ними кандидати сіли і домовилися про зняття на користь одного, про об’єднання зусиль, як це було на парламентських виборах у 2012 році.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Ще є маса часу, щоб домовитися. Це позиція суспільства, а я тільки їх комунікатор», – написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що президентські вибори, як і вибори мерів окремих міст, будуть проходити в один день – 25 травня.

Як відомо, ще за правління Віктора Януковича, тодішня опозиція мала намір висувати єдиних кандидатів як в президенти, так і в мери. Однак, після того як Янукович втік, і опозиція прийшла до влади, кожна політична сила висунула своїх власних кандидатів, а розмови про єдиних кандидатів затихли.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Єдиним, хто відмовився від участі у виборах на користь іншого кандидата – став Віталій Кличко. Він відмовився від участі в президентських виборах, підтримавши Петра Порошенка, а сам вирішив іти в мери Києва.

Читайте також: