fbpx
Політика

Кличко розповів, як врегулювати ситуацію на Сході

 Як вважає народний депутат України, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, для врегулювання ситуації на Сході України необхідно надати більше можливостей і повноважень місцевим громадам, децентралізувати бюджет і посилити місцеве самоврядування.

 За його словами, проблеми в Україні однакові, що на Сході, що на Заході. Це корупція, падіння економіки, зростання безробіття. Як зазначив Віталій Кличко, всі ці питання необхідно вирішити.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «А мовне питання в Україні не стоїть», – підкреслив політик.

 Також він стверджує, що шлях для вирішення проблем на Сході існує лише один – мирний. Віталій Кличко висловив упевненість у тому, що за групою провокаторів, які на Сході підбурюють місцевих жителів і намагаються зірвати президентські вибори, стоїть хтось з-за кордону.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Людям, які бігають з триколорами і кричать «Росія», ніщо не заважає їхати до Росії. Якщо Україна їх не влаштовує, вони можуть змінити країну проживання. Нам в жодному разі не потрібно розколювати країну», – констатував він.

Читайте також: