fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Сепаратисти палять машини і перекривають газ – мер Донецька

Міський голова Донецька Олександр Лук’янченко каже, що сепаратисти перекривають донеччанам газ, а також спалюють машини. Крім того, проросійські активісти намагаються забарикадуватися тролейбусами. Про це Олександр Лук’янченко повідомив у вівторок, 8 квітня. Слова мера передає агентство «ОстроВ».

Як зазначив мер, останнім часом невідомі перекрили газ жителям 14 -ти будинків. У результаті протягом доби без газу залишилися 482 квартири.

«Це сталося 7 квітня о 00:20 в Калінінському районі Донецька. Вже до 19 години ми відновили газопостачання будинків», – заявив мер.

На жаль, підкреслив Лук’янченко, зловмисники не були встановлені.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Це надзвичайний стан», – додав мер.

За словами Олександра Лук’янченка, практично щоночі в Донецьку спалюються автомобілі. Крім того, до міського голови почали звертатися мирні жителі, які бояться за своє майно. Він розповів, що мітингувальники намагалися захопити донецький громадський транспорт. Зокрема, активісти намагалися перетворити тролейбуси в барикади.

«Це взагалі неприйнятно!», – обурився донецький міський голова.

Після цього Олександр Лук’янченко звернувся до всіх жителів Донецька з проханням не брати участі у протиправних діях.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, що в даний момент Олександр Лук’янченко є членом «Партії регіонів». Мер Донецька стверджував, що не збирається виходити зі складу «Партії регіонів» за прикладом Андрія Шишацького, голови Донецької обласної ради.

Раніше повідомлялося, що у Верховній Раді України зареєстрували законопроект з рішенням про введення в декількох областях надзвичайного стану. У разі введення НС в Україні стане неможливим проведення виборів.

Крім того, раніше правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом захоплення донецької ОДА .

Читайте також: