fbpx
Політика

Самопроголошена влада Донецька заперечує відмову від створення «Донецької республіки»

Самопроголошена влада Донецька назвала качкою заяву Комітету патріотичних сил Донбасу про скасування рішення про проголошення «Незалежної Донецької республіки».

 «Була інформаційна качка, що Донецька республіка розпалася. Нічого такого не сталося», – цитує одного з керівників «Незалежної Донецької республіки» Дениса Пушіліна місцеве видання «ОстроВ».

 За словами Дениса Пушіліна, в Донецьку створено тимчасовий уряд, який працює над створенням комітетів в різних напрямах. Також самопроголошена влада Донецька заявила, що має намір відправити у відставку глав силових органів, які були призначені з Києва: голову ОДА, керівників управління МВС, СБУ та прокуратури. Таке рішення вони прийняли на засіданні, яке відбулося напередодні в захопленому будинку Донецької облради. Донецькі сепаратисти дали термін місцевим силовикам до 21:00 8 квітня «перейти на бік народу» і підкоритися його волі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Читайте також: