fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Виступаючих за єдність України в Харкові закидали гранатами – Руслана

 Як повідомила відома українська активістка і співачка Руслана, сьогодні, 7 -го квітня, їй подзвонили друзі з Харкова, які постраждали 6 квітня під час зіткнень і зараз знаходяться на площі Свободи. Вони розповіли їй, що приблизно о 13:00 в місті почався справжній жах – з боку проросійських мітингувальників, які зібралися під стінами облдержадміністрації, полетіли петарди і військові гранати, спрямовані у бік мітингувальників за єдність України, які зібралися на протилежному боці.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«На даний момент, багато людей із закривавленими головами. З’ясовується інформація про стан постраждалих і чи немає загиблих», – додала Руслана.

Після цього з’явилися ще й «тітушки», які розігнали мирних активістів.

Нагадаємо, що ситуація в східних регіонах загострилася 6 квітня. Саме тоді в ряді східних міст, зокрема Луганську, Донецьку і Харкові, пройшли проросійські мітинги, які переросли в захоплення адміністративних будівель.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

При цьому слід зазначити, що раніше глава МВС Арсен Аваков говорив про те, що їм вдалося звільнити облдержадміністрацію в Харкові від сепаратистів і що ситуація в місті стабілізувалася.

Читайте також: