fbpx
Політика

Російські провокації в Херсоні не пройдуть – Володимир Ніколаєнко

 У зв’язку з подіями у Харкові, Донецьку та Луганську, в.о. мера Херсона Володимир Ніколаєнко заявив, що місцева влада не допустить, щоб сепаратисти захопили в місті адміністративні будівлі. Він підкреслив, що російські провокації в Херсоні не пройдуть.

Як розповів Володимир Ніколаєнко, на даний момент ситуація в місті абсолютно спокійна – ніяких спроб штурму або провокаційних зборів не було.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Місцева влада, мої колеги і підлеглі, всі ми не допустимо будь-яких сепаратистських починань. Всі ми будемо жорстко присікати будь-які спроби сепаратизму», – заявив в.о. мера міста.

Володимир Ніколаєнко запевнив, що влада не дозволить відкрити двері міської та обласної ради іноземним провокаторам, як це було на Сході.

« Всі любителі російських триколорів можуть піти в школу і почати вивчати історію свого краю. Херсон – це Україна», – сказав він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, що в минулі вихідні в східних областях України відбулися проросійські мітинги, які переросли в захоплення адміністративних будівель. Зокрема, під ударом сепаратистів виявилися Луганськ, Харків і Донецьк.

За матеріалами: УНН

Читайте також: