fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Міліція допомагає сепаратистам в Харкові – Доній

  Як повідомив народний депутат України Олександр Доній, в даний час він знаходиться в Харкові, куди прибув відразу після того, як дізнався про сепаратистський бунт. При цьому політик зазначив, що місцева міліція допомагає сепаратистам. За його словами, це справжній саботаж.

Водночас, як зазначив Олександр Доній, у зв’язку з цією ситуацією, виникає маса питань до керівництва країни, зокрема, Наливайченка, Авакова, Яценюка і Турчинова.  

«Чому ви заздалегідь нічого не зробили для захисту українського Сходу і Півдня? Чому весь Інтернет заздалегідь знав про те, що готується, а Ви не знали? Це Ваш рівень компетентності? Чому не можна було привести в регіони додаткові підрозділи? Не для «стрілянини», якою Ви лякаєте, а для ненасильницького забезпечення порядку?», – написав Олександр Доній.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Нардеп підкреслив, що це не тільки його питання – це питання всіх українських патріотів, з якими він спілкувався на площі Свободи.

За його словами, на площі Свободи зібралися не тільки російські диверсанти і проросійська гопота, а й українські патріоти, яких б’ють, але вони все одно продовжують стояти.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

«Міліція їх не захищає, а вони стоять! Це наш український Харків! І цей український Харків вимагає відставок керівників, так званих «силовиків», які злочинно не діють! Харків – це Україна! », – додав Олександр Доній.

Читайте також: