Геннадій Кернес: “ОДА в Харкові захопили не сепаратисти”

 Мер Харкова Геннадій Кернес вважає, що обласну державну адміністрацію в Харкові захопили не сепаратисти. На думку Кернеса, це зробили люди, які зацікавлені в розслідуванні інциденту зі стріляниною, який стався 14 березня біля офісу «Просвіти». Нагадаємо, що в результаті перестрілки тоді загинуло дві людини.

Крім цього Геннадій Кернес пообіцяв найближчим часом провести переговори із загарбниками. Про це передає УНІАН. «Щодо людей, які зацікавлені ходом розслідування цієї кримінальної справи, то ми повинні зробити все, щоб відповіді на їх питання були отримані. А в ситуації, що склалася виходить, що ці люди просто не можуть домогтися цих відповідей. Від цих людей все приховується. Нехай сюди прийдуть співробітники міліції і пояснять їм все», – прокоментував своє бачення ситуації Геннадій Кернес.

За словами Кернеса, він не збирається обговорювати з загарбниками адміністрації питання, щодо референдуму. Він також зазначив, що активісти готові покинути адміністративну будівлю, якщо обладміністрацію покинуть правоохоронці.

Related Post

«Я думаю, що ці питання нам вдасться вирішити. Ми все вирішимо, і активісти звільнять повністю адміністративну будівлю. А вже після цього відновиться нормальна функціональна робота обласної державної адміністрації міста», – висловив упевненість градоначальник Харкова.

Один з журналістів поставив запитання Кернесу про те, чому загарбники адміністративної будівлі вивісили на шпилі російський прапор, якщо вони не є сепаратистами. На це питання Геннадій Кернес зазначив, що в будь-якій юрбі є люди, які переслідують виключно свої цілі.

Нагадаємо, що вчора в Харкові, Луганську та Донецьку були захоплені обласні державні адміністрації.

Leave a Comment