fbpx
Політика

«Партія регіонів» може втратити половину своїх членів – Рибак

«Партія регіонів» ризикує втратити до половини своїх членів. Таку думку висловив колишній спікер Верховної Ради України Володимир Рибак. Слова «регіонала» передає видання «Главком».

«У 2005 році з нашої партії пішло 50 тисяч осіб, а на їх місце прийшло 200 тисяч. Зараз, я думаю, з півторамільйонної партії ми втратимо до половини членів», – заявив Володимир Рибак.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Екс-спікер Верховної Ради сказав, що серед членів «Партії регіонів» є ті особи, які «стояли в черзі за посадами».

Крім того, Володимир Рибак згадав і тих членів «Партії регіонів», які покинули територію України. Також політик згадав членів «Партії регіонів», щодо яких були порушені кримінальні справи.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Всі однопартійці, щодо яких були порушені справи, будуть виключені з партії, і нехай ними займаються слідчі органи», – повідомив Володимир Рибак.

Нагадаємо, що раніше Сергій Тігіпко заявив про початок «політичних репресій» в Україні. Зокрема, депутат «Партії регіонів» згадав «арешти громадських активістів на Південно- Сході і переслідування інакодумців».

Читайте також: