fbpx
Політика

Володимир Рибак: “Азаров просто пропав”

Колишній глава українського парламенту Володимир Рибак заявив, що йому невідомо, де саме зараз перебуває колишній прем’єр-міністр країни Микола Азаров. Про це Володимир Рибак заявив в інтерв’ю «Главкому».

«Наскільки я пам’ятаю, 29 січня Микола Азаров подав заяву на розрахунок. Після цього йому був наданий тиждень відпустки. Потім ми побачилися, поговорили. Ми прийшли до спільного рішення, що він впритул займатиметься партією. Але потім він раптово кудись пропав. З тих пір я з ним жодного разу не розмовляв», – прокоментував ситуацію колишній спікер українського парламенту Володимир Рибак.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Крім цього український політик повідомив, що він також не знає і про місцезнаходження колишнього секретаря РНБОУ Андрія Клюєва.

«Після всього, що сталося з ним я теж жодного разу не розмовляв. Швидше за все, вони просто не хочуть дзвонити мені», – висловив припущення Володимир Рибак.

Варто відзначити, що колишній секретар РНБОУ Андрій Клюєв оголошений у всеукраїнський розшук. Також в розшук оголошений і колишній президент України Віктор Янукович, який в даний момент знаходиться на території Росії.

Читайте також: