fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Кривдника козака Гаврилюка на свободу не випустили

Печерський райсуд Києва ухвалив рішення залишити за ґратами колишнього бійця «Ягуара» Леоніда Ломоноса. Нагадаємо, що Ломонос звинувачується у знущаннях над українським козаком Михайлом Гаврилюком. Як повідомляє «Сегодня», сам обвинувачений свою провину визнав.
 
Як повідомляють журналісти, до судового засідання боєць спецпідрозділу перебував у слідчому ізоляторі. Днями глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков клопотав про зміну йому запобіжного заходу. Суддя відхилила це прохання. У суді наголосили, що особи, які повинні були «ручатися» за прапорщика, довіри не заслужили.
 
Під будівлею Печерського районного суду зібралися колишні бійці «Беркута», а також представники самооборони Майдану. Незважаючи на всю напруженість ситуації, все пройшло мирно і без сутичок.
 
За словами самого козака Гаврилюка, він не тримає образи на правоохоронця.
 
«Я людина. Я прекрасно розумію, як буде складно його близьким. Чесно, я не очікував, що суддя прийме таке рішення. Щодо мене, то найближчим часом я збираюся їхати додому. Прийшла весна, потрібно займатися городом», – прокоментував ситуацію Гаврилюк.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 

Знущання над Гаврилюком (відео):

Читайте також: