fbpx
Політика

Тимошенко: “Політики не повинні займатися бізнесом”

 Лідер фракції «Батьківщина » Юлія Тимошенко в ефірі програми «Шустер Live» відзначила, що політики не повинні мати жодного бізнесу. Також вона вкотре наголосила, що не є бізнесменом і не має бізнесу в Україні.

 «Як політик, я хочу заявити, що ні я, ні моя дочка, ні мій чоловік, а також ніхто з моїх друзів і знайомих не суміщають бізнес і державні посади», – прокоментувала ситуацію кандидат у президенти України Юлія Тимошенко. За її словами, у її чоловіка є бізнес, але він займається ним в іншій державі. «В Україні йому займатися бізнесом забороняє сім’я», – додала вона.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Крім цього колишній прем’єр-міністр України повідомила, що вона також займається законопроектом, який буде зобов’язувати кожного чиновника доповідати, звідки у нього майно.

 Нагадаємо, що нещодавно Юлія Тимошенко подала декларацію, в якій вказала, що вона за минулий рік вона заробила 180 тисяч гривень. Також вона задекларувала квартиру, площа якої становить 59,4 квадратних метрів. Додамо, що вибори президента в Україні відбудуться в травні.

Читайте також: