fbpx
Політика

Порошенко обіцяє зробити Україну багатою

Порошенко обіцяє модернізувати країну і зробити її багатою.

Народний депутат України, кандидат в президенти Петро Порошенко обіцяє модернізувати країну і зробити все, щоб Україна була багатою. Про це він заявив під час свого виступу на урочистостях з нагоди прийняття військової присяги батальйоном Національної гвардії України.

«Ми здатні це зробити, але що нам для цього потрібно? Нам потрібен мир. А що потрібно для миру? Потужні Збройні сили і Національна гвардія. Але без вас – сильних воїнів – це не відбудеться. Я впевнений, що сьогодні важливий крок для цього зроблено», – сказав Порошенко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Він привітав гвардійців з цією значною подією в їхньому житті. «Цей день назавжди увійде в історію України. День прийняття присяги першого батальйону відродженої Національної гвардії України, який вийшов з Майдану. Там пліч-о-пліч бійці захищали країну від дуже страшного внутрішнього ворога», – сказав Порошенко.

Він зазначив, що потрібно завжди пам’ятати ціну, яку заплатив український народ за цю перемогу. За його словами, Україна також повинна пам’ятати і фатальні помилки, здійснені в 20-му сторіччі. Перша – коли УНР не створила потужні збройні сили для захисту демократії. Друга – коли 23 роки Незалежності в Україні не приділяли достатньої уваги обороноздатності держави.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Ми пам’ятаємо про те, що Україна втратила шанс увійти у великі міжнародні спілки і зараз, в першу чергу, нам потрібно покладатися на власні збройні сили. Якщо ми не будемо самі себе захищати, ніхто нам не допоможе», – зазначив Порошенко.

Джерело: УНІАН

Читайте також: