fbpx
Економіка

Булатов пообіцяв відзвітувати за кожну копійку Автомайдану

Д. Булатов пообіцяв відзвітувати за всі гроші, які надходили Автомайдану, у присутності журналістів.

  Дмитро Булатов – міністр молоді та спорту пообіцяв відзвітувати за всі гроші, які надходили до автомайданівців в присутності журналістів, передає УНН.

 За його словами, саме ним була відкрита та наповнювалась сторінка "Автомайдан" у соцмережах. "Тріо в особі Сергія Коби, Сергія Хаджинова та Олексія Гриценка перебралися базуватися до Юрія Зозулі. Олексій Гриценко та Юрій Зозуля є кумами та бізнес-партнерами. Тепер вони продавлюють свої бізнес і політичні інтереси через узурпацію інтернет-ресурсів та Сергія Кобу, якому обіцяно казкове майбутнє. Я відзвітую за всі гроші і відповім на всі наявні питання. Звіт буде в присутності активу Автомадану і в офісі Автомайдану у присутності журналістів. Так само вам будуть представлені люди, які передавали зазначеним особам чималі суми, які розчинилися в невідомому напрямку. Більше того, я представлю всім бажаючим інформацію про корисливі та політичні списки бажань всіх чотирьох. Ці люди підставляли автомайданівців на травматизм і в’язницю заради власної вигоди",- зазначив Булатов.

 "Мені дуже неприємно піднімати ці питання, але я зобов’язаний це зробити в ім’я збереження чесного імені Автомайдану і себе",- цитує УНН.

 За його словами, після цього він залишається почесним автомайданівцем, а не функціонером. І буде допомагати всім своїм товаришам для яких справедливість лежить в основі прийняття рішень.

 "Я без вихідних працюю над питаннями молоді та спорту. І прошу громадськість включатися в цю роботу. Автомайдан – це національне надбання, а не можливість побудувати окремими особами собі політичний і соціальний трампліни, а також плацдарм для особистісних заробітків",- підсумував Булатов.

 Джерело: УНН

Читайте також: