fbpx
Новини світу

Ярош: “Правий сектор” тренується в багатьох містах України

 Керівник «Правого сектору» Дмитро Ярош сьогодні, 4 квітня, розповів журналістам про те, де проходять підготовку бійці організації. За словами кандидата в президенти України, члени організації тренуються в таборах, які розташовані в багатьох містах України.

«Завдяки цим заняттям, вони не зазнали втрат під час масових заворушень з правоохоронцями в центрі Києва з 18 до 20 лютого», – розповів Дмитро Ярош про своїх підопічних журналісту РБК-Україна. Нагадаємо, що саме в ці дні в центрі української столиці ситуація значно погіршилася.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Члени організацій, які формують організацію «Правий сектор», проходять тренування в таборах у всій Україні. Такі табори розташовані в Дніпропетровську, Нікополі, Дніпродзержинську, Павлограді, Кривому Розі та інших містах», – прокоментував ситуацію керівник «Правого сектора» Дмитро Ярош.

Варто відзначити, що Роскомнагляд нещодавно на території Російської Федерації заблокував всі сайти, які мають відношення до активістів «Правого сектора». Також це торкнулося і співтовариств організації в соціальних мережах.

Читайте також: