fbpx
Окупація Криму

Держкомтуризм України не рекомендує українцям відпочивати в Криму

Державне агентство з туризму та курортів не рекомендує українським громадянам планувати свій відпочинок на території Кримського півострова найближчим часом. Як заявили в агентстві, це пов’язано з конфліктом на півострові. Застереження громадянам України в ході прес-конференції в Києві озвучив заступник голови відомства Андрій Шенін. Про це повідомляє УНІАН.

 «На жаль, наше відомство не може гарантувати безпеку українським туристам на території Кримського півострова. Маючи на увазі всі обставини, що склалися, ми рекомендуємо українським громадянам відвідати інші курорти країни, а саме Карпатський регіон, Причорномор’я і Приазов’я», – звернувся до жителів України Андрій Шенін. Варто відзначити, що санаторно-курортні установи цих курортів вже ведуть активну підготовку до прийому туристів.

 Андрій Шенін зазначив, що тільки торік на території Кримського півострова відпочили 5 900 000 туристів, 65 % з яких – українці.

 Нагадаємо, що 21 березня був підписаний федеральний конституційний закон, згідно з яким Крим був прийнятий до складу Російської Федерації. Значна частина світової спільноти анексію Криму не визнає.

Читайте також: