fbpx
Футбол

Ультрас сімферопольської “Таврії” через окупацію Криму підтримувати команду не будуть

 Ультрас сімферопольської «Таврії» заявили про те, що вони відмовляються від активної підтримки команди в матчі 26-го туру української першості, в якому сімферопольський клуб приймає дніпропетровський «Дніпро». Відзначимо, що матч відбудеться 5 квітня.

 «Через пильну увагу до наших персон від тих людей, які зрадили присязі, ми відмовляємося від активної підтримки на п’ятому та дев’ятому секторах на матчі з дніпропетровським клубом», – коментують свою думку представники ультрас на сторінці ВКонтакте.

 У повідомленні говориться, що вболівальникам команди не подобається пасивність футбольного керівництва щодо всього що відбувається в регіоні.

«Наші землі окупували, а вони хочуть грати у футбол. Ми звертаємося до гравців і всіх уболівальників з проханням зрозуміти нас правильно, якщо ви ще думаєте про нашу долю», – свідчить заява фанатів сімферопольського футбольного клубу.

 Слід зазначити, що фанати сімферопольської «Таврії» з перших днів підтримували цілісність України. На матчі в Києві з місцевим «Динамо» 16 березня вони вивісили червоно -чорний прапор, а також прапор України з написом «Крим – це Україна».

Читайте також: