fbpx
Політика

Анатолій Гриценко розповів, хто допоміг йому зібрати кошти на балотування в президенти

 Як відомо, цього року для участі в президентських виборах в Україні кожен кандидат повинен був сплатити внесок у розмірі 2,5 мільйонів гривень. У зв’язку з цим, одне з головних питань, яке зараз ставлять усім кандидатам, стосується того, звідки вони взяли таку велику суму грошей.

 При цьому слід зауважити, що далеко не всі кандидати діляться даною інформацією, проте Анатолій Гриценко, наприклад, не посоромився навіть перелічити прізвища людей, які йому допомагали. Так, серед тих, хто підтримав Анатолія Гриценка, виявилися: Олег Канівець, Євген Уткін, Олексій Гаврилов, активісти Європейської партії України, лідером якої є нардеп Микола Катеринчук, а також Ігор Пукшин.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Як зазначив Анатолій Гриценко, допомагаючи, ці люди не ставили йому жодних умов.

 Також кандидат заговорив про свою передвиборну програму, звернувши увагу на те, що зараз мало хто їх читає. Тим не менш, він нагадав, що обіцяє організувати оборону і спокій людей, а також не допустити війни.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Анатолій Гриценко також запевнив, що боротиметься з корупцією, зазначивши, що сам ніколи не брав ніяких хабарів і нікому їх не давав, тому впевнений, що боротися з цією проблемою йому буде легко.

  За матеріалами: hromadskeradio.org

Читайте також: