fbpx
Політика

Турчинов хоче позбавити Вадима Колесніченка українського громадянства

В.о. президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов хоче позбавити громадянства України народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка. Свій намір Олександр Турчинов озвучив у ході засідання погоджувальної ради депутатських груп і фракцій.

«Ми дамо доручення регламентному комітету Верховної Ради, щоб було забезпечено вирішення про позбавлення депутата (Вадима Колесніченка) громадянства. Отримання громадянства іншої держави, російського громадянства, відповідно до законів України, вже є підставою для позбавлення українського громадянства. По лінії адміністрації президента буде забезпечено виконання цього доручення», – заявив він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, напередодні Вадим Колесніченко у своєму Facebook опублікував фото своєї заяви про складення депутатських повноважень. А перший віце-прем’єр міністр Віталій Ярема пообіцяв притягнути до відповідальності Вадима Колесніченка за сепаратизм, як тільки для цього з’явиться юридична можливість.

Читайте також: