fbpx
Політика

Путін реально вважає, що Майдан – це план ЦРУ, – Саакашвілі

Як заявив сьогодні, 4 квітня, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі в інтерв’ю виданню Gordonua, президент Росії Володимир Путін досі вважає, що Майдан був організований американцями, і він відмовляється вірити в те, що український народ зміг би самоорганізуватися.

"Путін дуже небезпечний. Він легко губиться в спонтанних ситуаціях, не розуміючи багатьох речей. Наприклад, Путін не може ніяк зрозуміти, як працюють маси, та й у цілому, як працює людський фактор. Він досі дійсно вірить свято, що Майдан – це не що інше як план ЦРУ", – заявив Саакашвілі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Екс-президент уточнює, що це стосується і "революції троянд" в Грузії і "помаранчевої революції" в Україні, і Євромайдану.

"Путін вважає, що все це – ЦРУ, немає ніяких народних мас. Він не може абсолютно зрозуміти того, що самі по собі люди можуть хотіти жити у вільному суспільстві", – зазначив Саакашвілі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

На думку екс-президента Грузії, Путін намагатиметься дестабілізувати становище в південних і східних областях України, йдучи на підкуп провокаторів.

"З точки зору Путіна, те ж саме зробили і американські спецслужби в Києві", – зазначив Саакашвілі в інтерв’ю.

За матеріалами: Грузія Онлайн

Читайте також: