fbpx
Політика

Олег Царьов: “Нинішня влада нелегітимна”

 Кандидат у президенти України Олег Царьов висловив сумніви щодо легітимності нинішньої влади. Про свою недовіру нинішній українській владі народний депутат України розповів журналістам РБК-Україна.

«Очевидним є той факт, що у цієї влади існують дуже великі проблеми з легітимністю. Це і є та причина, через яку вони хочуть провести такі швидкі вибори. Вони просто хочуть отримати додаткову легітимність», – прокоментував ситуацію Олег Царьов.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

На його думку, тільки українські громадяни на даний момент мають всі ознаки легітимного органу в Україні. Всі, хто при владі, тільки тимчасово можуть представляти українців, впевнений Олег Царьов.

Як повідомлялося раніше, згідно з декларацією Олег Царьов за минулий рік отримав 234 тисяч гривень зарплати. Однак дохід членів його сім’ї перевищує суму 1,8 мільйонів гривень. З декларацією депутата можна ознайомитися на сайті Центральної виборчої комісії. Також у Олега Царьова є дві ділянки землі, площа яких становить майже три сотки. Сім’я Царьова володіє 28 гектарами землі.

Читайте також: