Курченко оголошений в Україні в розшук

МВС розмістило оголошення про розшук С. Курченка.

  На офіційному веб-сайті МВС України в розділі розшуку осіб, які переховується від органів прокуратури з’явилося повідомлення про розшук бізнесмена Сергія Курченка, повідомляє УНН.

 За повідомленням, С.Курченка розшукують за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.5 с.191 Кримінального кодексу – привласнення, розтрата майна, скоєні в особливо великих обсягах або організованою групою.

 Запобіжним заходом до розшукує мого визначена "постанова суду про дозвіл на затримання з метою приводу".

 Нагадаємо, МВС викрило злочинну схему ввезення на територію України та реалізації нафтопродуктів групою компаній "Східноєвропейська паливно-енергетична компанія", яка належить С.Курченку.

Related Post

 Фактично, продукція була реалізована на території держави без митного оформлення та сплати податків і зборів, від чого бюджет втратив близько 7 млрд грн.

 Також було створено ряд фіктивних підприємств, які за підробленими документами реалізовували нафтопродукти без сплати податків легальним оптовим постачальникам пального. За цими фактами відкрито 11 кримінальних проваджень у Криму, Київській, Харківській, Одеській, Черкаській, Кіровоградській, Хмельницькій, Луганській, Рівненській областях та у Києві.

 Джерело: УНН

Leave a Comment