fbpx
Шоу-бізнес

Зірки похвалилися своєю красою без макіяжу

Зірки шоу-бізнесу навперебій стали викладати в блогах свої фото без єдиного грама косметики. Примітно, що поки на цей крок зважилися в основному ті, кому за 30. Ані Лорак, яка раніше не показувалася на очі без бойової розмальовки – рожевих щік, яскравих тіней, наклеєних вій, темної підводки і пухких губ за рахунок блиску, тепер зважилася викласти на своїй сторінці фото а-ля натюрель.

Бажання показати себе без макіяжу після 30 років виникло також у Світлани Лободи, Віри Брежнєвої, Маші Єфросиніної, Альбіни Джанабаєвої та багатьох інших.

При цьому, реакція шанувальників на знімки зірок без макіяжу досить- різна: від «Кароліна, я от завжди думала, як же Ви виглядаєте без тонни косметики! Виявляється, не більше, ніж на 18 років!»  до «Лобода, жесть, переплутала її зі Звєрєвим!».

За словами психологів, подібні кроки можна пояснити тим, що зірки викладають такі фото через комплекси і заради піару. Зокрема, психіатр Володимир Голубенко зазначає: «Жінки після 30 років починають активно молодитися і тому викладають свої фото без макіяжу а ля юні дівчатка, щоб довести собі і оточуючим, що вони молоді, сексуальні. Щоб не говорили: «Якщо її умити, то дивитися нема на що»! Такі слова можуть породжувати комплекси. І зауважте: чим молодша дівчинка, тим старшою вона хоче виглядати, а значить, натуральними фото майже не хвалиться».

Другий психолог, Аліна Котенко пояснює це тим, що багатьох жінок після 30, коли пропадає юнацький запал, тьмяніє романтизм і розсіюється вся непотрібна мішура, починає тягнути на природність і натуральність.

Читайте також: