fbpx
Політика

Луценко відмовився балотуватися в мери Києва

Лідер громадського об’єднання «Третя українська республіка», екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко не балотуватиметься на посаду мера Києва, оскільки не хоче конкурувати зі своїм другом ударівцем Віталієм Кличком. Про це він заявив на прес-конференції в Києві.

 «Я знаю, що маю високий стартовий рейтинг виборчої кампанії. Він коливається від 15 %, згідно з останніми рейтингами. Але конкурувати з Кличком, моїм другом, в таких умовах означатиме бої без правил. Тому що я в політиці довше», – пояснив свою позицію Юрій Луценко.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Також політик розповів, що на сьогодні для нього  не допустити, щоб Росія зірвала вибори президента України, призначені на 25 травня, – є завданням важливішим, ніж проведення столичних виборів.

 Нагадаємо, згідно з рішенням Верховної Ради, вибори мера Києва і Київради відбудуться в один день з президентськими виборами – 25 травня 2014 року. Про свою участь у них вже заявляли лідер «Удару» Віталій Кличко, нардеп з фракції "Батьківщини" Леся Оробець, голова «Європейської партії України» Микола Катеринчук.

Читайте також: