fbpx
Політика

Валентин Наливайченко: “Колишнє керівництво СБУ вивезло до Криму секретну документацію”

 Колишнє керівництво Служби безпеки України перевезло на територію Кримського півострова секретну документацію. Як заявив сьогодні, 3 квітня, глава Служби Безпеки України Валентин Наливайченко секретна документація була перевезена в Сімферополь. Про це повідомляє кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

У ході прес-конференції Валентин Наливайченко також зазначив, що в даний момент вся документація вже знаходиться в Києві. За його словами, зараз потрібно визначити, хто саме причетний до цього інциденту.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Зараз ми повинні зрозуміти, хто саме віддавав накази на перевезення на територію Кримського півострова 20 лютого сучасної зброї. Також сюди були перевезені всі особисті, агентурні справи, а також інші справи Служби безпеки України», – прокоментував інцидент голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

 Нагадаємо, що також сьогодні Наливайченко в ході прес-конференції повідомив про те, що співробітники спецпідрозділів «Беркут» і «Альфа» мають відношення до злочинів проти активістів Майдану. За його словами, всі вони зараз ховаються у Криму.

Читайте також: