fbpx
Політика

Арсен Аваков розповів, хто стоїть за викраденням Луценка і Вербицького

 У ході прес-конференції 3-го квітня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про те, що були встановлені особи 10-ти осіб, які можуть бути причетні до організації викрадення Ігоря Луценка та Юрія Вербицького. При цьому він зазначив, що троє з них вже затримані.

 За його словами, координацією дій групи займався якийсь Чеботарьов, який відомий як керівник «програми Сім’ї» з контрабанди тютюну. Арсен Аваков додав, що за групою, очолюваною цією людиною, числиться не менше десяти епізодів викрадень і побиттів, які проходили в координації з МВС.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Він також повідомив, що Ігор Луценко упізнав одного з тих, кого вдалося затримати правоохоронцям за підозрою в його викраденні.

 Арсен Аваков зазначив, що викрадення відбувалося під повним наглядом колишнього начальника ГУБОЗ МВС Станіслава Рогозіна, за участю заступника начальника Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю Юрія Федька, в повній координації з Чебтарьовим і координатором «тітушок» Зубрицьким, а також екс-міністром МВС Захарченком.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Через кілька днів після викрадення Луценка і Вербицького була зроблена спроба представити ситуацію як випадковість і передати обох викрадених в руки міліції. Це не вдалося, і після цього сталася трагедія, в результаті якої Ігор Луценко вижив, а Вербицького убили. Слідство має інформацію про те, де відбувалися ці події. Ця інформація буде опублікована трохи пізніше», – розповів Арсен Аваков.

Читайте також: