fbpx
Політика

Вадим Колесніченко склав мандат депутата

 Народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесніченко повідомив про те, що він написав заяву про складання свого депутатського мандата. Відповідною інформацією він поділився через свою сторінку в соціальній мережі Facebook.

 Заява, написана Вадимом Колесніченком, датована 1 квітня.

 Говорячи про причини, які спонукали його до цього кроку, Вадим Колесніченко сказав, що після 19 лютого Верховна Рада у своїй діяльності вийшла за межі Конституції і чинного законодавства. За його словами, це в підсумку призвело до часткової втрати державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «У країні поширюються політичні репресії, залякуються політичні суперники влади. Ігноруються законні вимоги сотень тисяч громадян України з децентралізації влади, федералізації, надання російській мові державного статусу, масово порушуються права людини і т.п. Повалені інститути демократії, масово поширюється ідеологія націонал – фашизму», – написав політик.

 При цьому він зазначив, що залишиться вірним народу і своїй політичній позиції.

Читайте також: