fbpx
Політика

Ми дамо відсіч Росії всіма допустимими засобами, – Арсеній Яценюк

 Якщо Російська Федерація не змінить свого ставлення і введе війська на територію України, то вона отримає відсіч. За словами прем’єр-міністра України, країна буде захищатися «всіма доступними засобами і способами», серед яких і військові. Про це, як повідомляє УНІАН, Арсеній Яценюк заявив сьогодні, 3 квітня, в ході свого інтерв’ю програмі Hard Talk на ВВС.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«У нас є дуже чіткий наказ: якщо Російська Федерація перейде кордон і почне військову агресію, то наша держава буде чинити опір. Ми відповідатимемо росіянам тим же. Захищати свою державу ми готові всіма доступними засобами», – прокоментував ситуацію прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

 За його словами, українська держава готова до співпраці з НАТО. Арсеній Яценюк вважає, що це співробітництво допоможе в модернізації своєї системи оборони.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«До цього моменту ми вже маємо ряд спільних навчань з представниками НАТО», – підкреслив глава українського уряду. Також Яценюк вкотре наголосив, що Росія не має права втручатися у внутрішню політику України.

Читайте також: