fbpx
Шоу-бізнес

Келлі Осборн ляже в клініку з контролю за вагою

Відома британська співачка і актриса Келлі Осборн не приховує того, що багато років веде боротьбу із зайвою вагою. Іноді їй це вдається, проте, після недавнього розставання зі своїм нареченим Меттью Мосхарт зірка, до її жалю, знову почала товстіти.

 Щоб утримати свою фігуру в колишньому стані, Келлі Осборн вирішила пройти курс лікування в клініці з контролю за вагою і харчуванням.

 Як повідомило про це видання Now, Осборн відмовляється називати свій новий режим дієтою, а воліє інший термін – "очищення". Крім обмежень в їжі, співачка відвідує заняття йогою і пілатесом, а крім того, п’ять разів на тиждень займається з персональним тренером. Вона переконана, що такий режим життя допоможе їй позбутися зайвих кілограмів, які вона набрала після розриву з нареченим.

 За словами самої Келлі, саме завдяки Метью, їй вдавалося утримувати себе у формі. Зірка розповіла журналісту, що збирається також позбутися  деяких татуювань. "У мене на руці є піаніно, але я навіть не вмію грати. Чесно кажучи, зараз я намагаюся позбутися всіх тих татуювань, які зробила тільки, щоб посердити батьків", – зізналася Осборн.

Читайте також: