fbpx
Політика

Європарламент підтримав Компартію України

  Як повідомив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко, який провів зустріч з депутатами Європарламенту в Брюсселі, в Європі засуджують націонал-фашизм, який набирає обертів в Україні, а також дії партії «Свобода» і цензуру, процвітаючу в Україні по відношенню до ЗМІ.

 Як він нагадав, свого часу Компартія зібрала 3,5 мільйона підписів, необхідних для проведення референдуму, однак інші партії, такі як «Свобода», «УДАР», «Батьківщина» і Партія регіонів, об’єдналися, і через суд заборонили проведення референдуму.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «Тобто, вони заявляли про європейські цінності, але головна цінність – воля громадян – в Україні повністю виключена», – зазначив Петро Симоненко.

 Звернув він увагу і на те, що в Україні тепер неможливий розвиток за демократичними принципами, оскільки в країні встановлений націонал-фашистський режим.

 «Чим він характеризується? Представники «Свободи» і «Правого сектора» входять до складу уряду. Це міністри, це генпрокурор, це голови МВС, СБУ. Всі ці особи підтримують фашистську ідеологію, засновану на позиції, яку вони заявляють відкрито: наша влада буде жорстокою», – підсумував лідер Компартії України.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

  За матеріалами: golos.ua

Читайте також: