fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В “Правому секторі” назвали причини стрілянини біля ресторану “Мафія”

 Голова інформаційного відділу «Правого сектору» Борислав Береза ​​заявив, що причиною конфліктної ситуації зі стріляниною в центрі української столиці стали події навколо загибелі активіста організації Олександра Музичка.

Таку заяву Борислав Береза ​​зробив сьогодні, 2 квітня, в рамках проекту «Схід Захід», який був організований інформаційним агентством УНІАН, Телевізійною службою новин каналу «1+1» і телеканалом УНІАН-ТБ.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За його словами, не зовсім правильно говорити про те, що конфлікт стався між структурами Самооборони Майдану і «Правого сектора». Він переконаний, що це був конфлікт виключно між декількома людьми.

Борислав Береза ​​вважає, що сьогодні дати відповідь на питання, що саме сталося, зможе тільки слідство. За словами Берези, активіст «Правого сектору», який позавчора відкрив стрілянину біля ресторану «Мафія» в Києві, після арешту заявив, що «він не хотів стати наступним Сашком Білим».

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Потрібно провести бесіду з представниками міліції. Адже вони просто довели до абсурду ситуацію, яка склалася навколо «Правого сектору», – прокоментував ситуацію Береза.

Читайте також: