fbpx
Окупація Криму

Російські окупанти повертають захоплену в Криму військову техніку поламаною

Російські солдати в Криму віддають українську військову техніку поламаною – експерт.

 Російські солдати в Криму віддають захоплену українську військову техніку поламаною. Про це керівник Центру військово-політичних досліджень "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

"Росіяни «віддають» захоплену в Криму техніку досить своєрідно. Так, сьогодні в Бахчисараї завантажували  техніку нашого автомобільного батальйону. Спочатку росіяни погодилися віддати 74 одиниці техніки (собі залишили 27 бензовозів і 3 РАРМ – рухливих автомобільних ремонтних майстерень)", – написав Тимчук.

За його даними, "техніка вже майже відправлялася на материк, як прискакав бравий російський полковник і наказав розвантажити ще 7 бензовозів, мовляв, самим потрібні".

"На це російські ж солдати заперечили, що перед завантаженням на залізничні платформи зняли з автомобілів все що могли, а що не могли – раскурочили. Мовляв, навіщо тепер нам цей металобрухт? На що полковник довго тупав ніжками і кричав своїм солдатам, що треба було спочатку розібратися, що може самим стати в нагоді, а потім вже ламати і віддавати українцям", – повідомив Тимчук.

Джерело: УНІАН

Читайте також: