Олена Ваєнга поділилася секретом свого стрімкого схуднення

Торік співачка Олена Ваєнга посперечалася зі своїм концертним директором, що зможе схуднути мінімум на 10 кг. На кону стояла дуже велика сума, яка і послужила основним мотиватором значних перетворень співачки. Олена Ваєнга зізналася, що за чотири місяці їй вдалося позбутися 15 кілограмів. І все завдяки «чарівному парі». Суперечку співачка називає крайнім заходом для тих, хто не вміє обмежувати себе в їжі, але при цьому хоче схуднути.

 Олена Ваєнга зізналася, як тільки її рука тягнулася до тістечка, перед очима одразу виникала нечувана сума, з якою співачка могла б попрощатися і полювання з’їсти солодкість тут же відпадала. Решту раціону Олена Ваєнга також почала контролювати і зайнялася підрахунком з’їдених калорій.

Related Post

 «За обідом, наприклад, обмежитеся однією котлетою, а не п’ятьма. У деяких же як: з’їдять тарілку супу, слідом макарони, потім фісташок перед телевізором поклацати, а потім дивуються: чому я поправилась, я ж начебто нічого зайвого і не їла? Ага, як же! Щоб не здаватися подібними питаннями, записуйте все, що було з’їдено за день, з того моменту, як вранці відкрили очі, і до самого відходу до сну», – порадила незадоволеним своєю вагою схудла співачка, ґрунтуючись на власному досвіді.

 Джерело: story.com.ua

Leave a Comment