fbpx
Політика

Політолог Олександр Дугін закликає донецьких сепаратистів до війни

В Інтернет потрапив запис відеодзвінка через Skype наближеного до адміністрації Путіна політолога, професора соціології МДУ Олександра Дугіна з дружиною вже затриманого Службою безпеки України Павла Губарєва. Під час цієї розмови він інструктував сепаратистів з Південного Сходу України.
 
 Дугін додав, що Москва підтримає їх, при цьому розповівши, як потрібно діяти. Головним наказом Москви є те, що всі місцеві політики, які братимуть участь у виборах президента України (25 травня), тепер вважаються зрадниками. Це, до речі, торкається і лідерів Партії регіонів. Однак Віктора Януковича, якого виключили з лав партії (Дугін, правда, говорить «що вийшов»), Москва рекомендує підтримувати.
 
 «Ваш президент – Янукович», – інструктує Дугін. Водночас, на його думку, сепаратисти не повинні намагатися знаходити спільну мову з новою владою у Києві, а «діяти радикально» «Не дозволяють на мітинги – тоді зброю беріть. Зі зброєю приходьте», – заявив Дугін. Таку заяву можна вважати закликом до розв’язування їх руками громадянської війни.
 
 Він запевнив, що Москва буде «рішуче боротися за незалежність Південного Сходу України».
 
 Також політолог закликає відмовитися від роботи: «У Києві ніхто вже давно не працює. Всі жеруть або на американські гроші доїдають супи якісь, печеньки. Або грабують банки , захоплюють перукарні … Коли йде війна працювати може тільки дебіл або раб».
 
 Ось такі особистості живуть на планеті Земля. Все можна побачити на відео, яке подане нижче:

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 

 

 

Читайте також: