fbpx
Політика

Ляшко проти роззброєння та звільнення військовослужбовців

 Коментуючи підписання в.о. президента України Олександром Турчиновим указу про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, курсантів вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів, народний депутат України Олег Ляшко заявив, що категорично проти роззброєння та звільнення військовослужбовців в тій ситуації, в якій зараз знаходиться Україна.

 «Де логіка? Московська чума ще не відступила, а ми вже розслабилися? Для чого тоді треба було оголошувати мобілізацію, проводити набір в Нацгвардію?», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як вважає Олег Ляшко, сьогодні всі чоловіки мають бути «на низькому старті» і бути готові до того, щоб взяти в руки зброю і стати на захист своєї країни і народу. Тим більше, як він зазначив, це стосується професійних військовослужбовців.

 За його словами, необхідно боротися за Крим, давити зародки сепаратизму на Сході і Півдні, а також безжально карати всіх тих, хто зазіхає на незалежність України.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Ми сильні, ніяких «звільнень в запас» – це не до часу! Адже, відчуваю, що нинішнє затишшя – це затишшя перед бурею», – підсумував Олег Ляшко.

Читайте також: